Първоначално публикувано от k1lcone
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.
Collapse
X
-
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеНяма как да стане поради факта че зимата ти работи повече на смукач и докато вдигне градусите гори повече ... поне 1 литър дава повече .Па той е и дизел . При инжекциона смукач липсва, имаме си ламбда сонда ,дебитомер и куп други такива извземащи функцията на смукача.
Comment
-
Добре де като е студена колата не харчи ли повече всички знаем че зимата по трудно загрява .....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеДобре де като е студена колата не харчи ли повече всички знаем че зимата по трудно загрява .....Last edited by Доко; d.m.y г., 21:09.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеАми ако ти е в ред сондата и реотана работи ще и трябва много малко време да влезне в режим.Същото важи и за дебитомера и за тем. датчици. А за нормално ( не трудно ) загряване си трябва и коректно работещ термостат. Преди това ДВГ-то работи с усреднени стойности. При тези условия няма да има кой-знае колко голяма разлика в разхода. А за зимен градски разход си зависи и от разстоянията които правиш. Ако караш сутрин по 3км и вечер също, ще ти е малко по-висок ,логично.sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеАз тва го знам обясни го на калцоне щото му дава зимно и летно време един и същ разход което при никоя кола не е възможно ....
Comment
-
миналата зима си харчеше 6, ся пак с 10 лева минавам 100км. който не вярва да сипи и ще му покажа. няма кво да ми обяснявате. аз нъли си го гледам реално как е. няма да ва лъжа тука. сипвам за 10 лева и минавам 100 км. тва е. ако ще квот ще да е вънка.Last edited by k1lcone; d.m.y г., 23:47.
Comment
-
Първоначално публикувано от bobojust Покажи съобщениеНещо да споделите за разхода на дизелите?) . По сфетофарите за 1.9 ми се отдава да се ебавам с тия с баварците и голфовете .
Т'ва бих казал за мойта Джулия .
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
2.4 ката гори 8-10 на 100 , 1.9 гори 5 и малко на 100 градско малко ме съмнява .... .sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение2.4 ката гори 8-10 на 100 , 1.9 гори 5 и малко на 100 градско малко ме съмнява .... .
Щото карам 2.4 и знам че 8 л. трябва да си предвиждам за 100 км...а 1.9 и 5.5 им стигаДа ама не
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеминалата зима си харчеше 6, ся пак с 10 лева минавам 100км. който не вярва да сипи и ще му покажа. няма кво да ми обяснявате. аз нъли си го гледам реално как е. няма да ва лъжа тука. сипвам за 10 лева и минавам 100 км. тва е. ако ще квот ще да е вънка.
цените на горивата се променят с течение на времето и спрямо парите които си дал преди и сега е невъзможно да й отгатнеш разхода
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениесичко зависи от стила на каране....Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщениеспоред цената на горивото доста трудно можеш да определиш че ти е горила пак толкова, миналата зима цените на горивата бяха по-високи от сега, а и този метод слагам за 10 лева и карам 100 км никога няма да ти е точен, никога точно не можеш да определиш че 10-те лева си ги изгорил. най-добре пълно - пълно, до капачката и ако е възможно на същата бензиностанция и на дъщата колонка ако е възможно, тогава почти можеш да я засечеш реално.
цените на горивата се променят с течение на времето и спрямо парите които си дал преди и сега е невъзможно да й отгатнеш разходаAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
Comment